Blog

Øyvind

Jeg er en balanser person som liker å være aktiv. På fritiden liker jeg å holde meg i form men er glad i å variere trening med forskjellige ting. Seiling liker jeg og vil gjerne lære mer om dette. Gå eller sykle opp eller ned til Holmenkollen gjør jeg gjerne. Lager gjerne mat og tar meg en tur i fjell og mark når det måtte passe.

Jeg liker ellers turer i inn og utland, gjerne oppdage nye steder utenom de største turist attraksjonene. Ellers så liker jeg også en rolig stund hvor man kan gå på spa, svømme eller kose seg med god mat og vin å ellers bli bortskjemt i godt selskap. Jeg er selvstendig som person og liker at den andre parten tar initiativ til å gjøre ting også. Jeg tar ting litt på sparket av og til der det passer inn.

Jeg er ellers en litt kreativ person som er opptatt av utforming, design og andre spennende ting som kan utforskes eller finne løsninger på. Ellers så leser jeg gjerne en bok, ser på film eller spiller et spill av forskjellig art.

Jeg utforsker gjerne nye ting som jeg ikke har opplevd før eller har lyst til å gjøre. Jeg opplever gjerne nye steder jeg ikke har vært før, mat, sport og andre interessante ting som virker spennende.

4. februar 2020 Ukategorisert
Om Unn Kristin

Call Now ButtonRING OSS
MATCHMAKING NORGE

Bestill en uforpliktende samtale hos MatchMaking NorgeX